Nagyerdei Szabadtéri Színpad
hu  eng
Nagyerdei Szabadtéri Színpad

Bérletinformáció

Kérjük, olvassa el a bérletváltásra vonatkozó alábbi információkat, a vásárláshoz pedig kattintson a következő linkre: nagyerdeiszabadteri.jegy.hu

A Nagyerdei Szabadtéri Játékok 2017-es évada ismét az ország legszínvonalasabb művészeti produkcióival várja kedves nézőit, a műfajok lehető legszélesebb palettájáról válogatva. A komoly- és könnyűzenei koncertek, családi programok és kertmozi-vetítések mellett idén Magyarország vezető kőszínházainak és társulatainak 15 nagyszínpadi produkciója 20 előadásban mutatkozik be a Nagyerdő szívében, köztük is két vadonatúj színházi ősbemutatóval.

A debreceni szabadtéri színjátszás történetében első ízben 4 szabadon választott előadásra szóló exkluzív Élményrengeteg-bérletet ajánlunk nézőink számára. A bérletek korlátozott számban állnak rendelkezésre, előadásonként és jegyenként 10%-os kedvezményt jelentenek a belépőjegyek normál árához képest, megváltásukra 2017. március 27. és április 10. között biztosítunk lehetőséget. Élményrengeteg-bérletben két kivétellel (Ezüstbojtár, Nők az idegösszeomlás szélén) a Nagyerdei Szabadtéri Játékok valamennyi szabadtéri színházi programja tetszőlegesen választható.

2017. március 27. és április 10. között az Élményrengeteg-bérlet megváltására – szintén első alkalommal – elővásárlási lehetőséget kínálunk. Ezen időszakban kizárólag bérletek vásárolhatók, különálló jegyek nem válthatók. Az elővásárlási időszakban a bérletek mind a Nagyerdei Szabadtéri Játékok honlapján keresztül (www.nagyerdeiszabadteri.hu), mind pedig személyesen, a Kölcsey Központ jegypénztárában (4026 Debrecen, Hunyadi u. 1-3.) elérhetők. 2017. április 11. és 23. között ugyanezen Élményrengeteg-bérlet már kizárólag a Kölcsey Központ jegypénztárában vásárolható meg. 2017. április 23-át követően a Nagyerdei Szabadtéri Játékok színházi programjaira belépőjegyek csupán normál áron lesznek elérhetők, a bérletvásárlás lehetősége megszűnik.

Az Élményrengeteg-bérlet belépőjegyei minden választott előadás esetében egységesen 2. jegyárkategóriájú ülőhelyekre vonatkoznak, a rendelkezésre álló készlet erejéig. A bérletes konstrukció kizárólag a Nagyerdei Szabadtéri Játékok színházi programjaira alkalmazható, továbbá más akciós, illetve promóciós ajánlattal nem vonható össze. Személyenként tetszőleges számú Élményrengeteg-bérlet váltható. Felhívjuk tisztelt vásárlóink figyelmét, hogy a bérletes konstrukcióban a választott előadásokra azonos nézőtéri ülőhelyek nem garantálhatók. Online bérletvásárlás esetén a 10%-os bérletes kedvezmény opciója csupán a 4 színházi előadás kiválasztását követően válik automatikusan elérhetővé az jegyvásárlási felületen!

Amennyiben a Kölcsey Központ jegypénztárában történő helyszíni bérletvásárláskor a jegypénztáros kollégánk részére megadja nevét, telefonszámát, e-mail címét és lakhelyének irányítószámát, lehetősége nyílik arra, hogy a jövőben a Főnix Rendezvényszervező Közhasznú Nonprofit Kft. a bérlet megújításával és egyéb kedvezményes jegyvásárlási lehetőséggel kapcsolatban tájékoztatást küldjön.

brlettart_minta_kicsi.jpgAz Élményrengeteg-bérletben megváltott belépőjegyekre a Nagyerdei Szabadtéri Játékok mindenkori hivatalos esőszabályzata érvényes, mely a www.nagyerdeiszabadteri.hu honlapon tekinthető meg. Az Élményrengeteg-bérletben megváltott belépőjegyek elmaradt előadás esetén történő visszaváltásakor az adott előadás bérletbeli, kedvezményes jegyárát fizetjük vissza.

Az Élményrengeteg-bérlet elővásárlási időszakának kezdete:
2017. március 27., 10:00.


A Nagyerdei Szabadtéri Játékok jegyvásárlási időszakának kezdete:
2017. április 11., 10:00.


Kérjük, jegyezze be mindkét időpontot naptárába! Váltsa meg mielőbb Élményrengeteg-bérletét és legyen részese a Nagyerdei Szabadtéri Játékok felejthetetlen programjainak!

Bővebb információ: 06 52 518 400, info@fonixinfo.hu.


Bérletvásárláshoz kattintson a következő linkre: nagyerdeiszabadteri.jegy.hu.