Nagyerdei Szabadtéri Színpad
hu  eng
Nagyerdei Szabadtéri Színpad
Jegyár: 3 900 Ft,
3 400 Ft,
2 900 Ft
Helyre szóló jegyek.
Időpont: 2019. június 27., csütörtök (20:30)
(Esőhelyszín: Kölcsey Központ.)
Az előadás hossza: 90 perc.
Helyszín: Nagyerdei Szabadtéri Színpad, Debrecen, Nagyerdő.
Kapunyitás: 20:00

Dumaszínház | KÖNNYŰBULVÁR

Dombóvári István, Bellus István, Lovász László és Musimbe Dávid Dennis estje

Kiszel Tünde Donald Trumppal készített közös fürdőruhás naptárat? Palvin Barbi bikiniben mászta meg a Mount Everestet? Istenes Bence és Csobot Adél megosztva kapott fizikai Nobel-díjat? A bulvárvilág soha nem áll meg, és folyamatosan a legőrültebb sztorikat produkálja, amelyek mellett már mi sem mehetünk el szó nélkül.

Ezért úgy döntöttünk, hogy átfuttatjuk a könnyű- és nehézbulvár sztorijait a Dumaszínház rendszerén, és meglátjuk, mi jön ki belőle. Ehhez össze is állt a bulvár Dream Team: a kétlábon járó celeblexikon Bellus István, a géppuskaszájú, mindent azonnal lecsapó Dombóvári István, valamint az ifjú Musimbe Dávid Dennis, aki jobban imádja a pletykákat, mint egy komplett nyugdíjas otthon...
Ezt a prominens trojkát pedig műsorvezetőként Lovász László fogja egybe, és próbálja meg esetenként féken tartani, mint ahogy sikerrel teszi ezt a Duma Aktuál szereplőivel is.

Szóval, aki szeretne képben lenni Berki Krisztián, Ördög Nóra vagy éppen a Hajdú-Sarka páros folyó ügyivel, annak mindenképpen érdemes lesz a KÖNNYŰBULVÁR előadásaira jegyet váltani. Utána pedig garantáljuk, hogy a hazai bulvárvilág felkészült és kikezdhetetlen tudású szakértőjeként fogja elhagyni a nézőteret.

* A belépőjegyek kibocsátója a Dumaszínház. Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Kölcsey Központban történő jegyvásárláskor tranzakciós díjat számolunk fel, mely összege rendezvényenként 400 Ft. A tranzakciós díj összege kizárólag készpénzzel vagy bankkártyával egyenlíthető ki, a belépőjegyek árának kiegyenlítése azonban történhet cafeteria-kártyákkal is: SZÉP-kártyával, Ticket Culture Kultúra kártyával, Ticket Compliments Ajándék kártyával és Erzsébet kártyával.