Nagyerdei Szabadtéri Színpad
hu  eng
Nagyerdei Szabadtéri Színpad
Jegyár: 500 Ft-os
büféjegy
Időpont: 2019. szeptember 17., kedd (20:00)
Helyszín: Nagyerdei Szabadtéri Színpad, Debrecen, Nagyerdő.
Kapunyitás: 19:00

Kertmozi 5.0 | Sin City (18)Sin City
szinkronizált amerikai akciófilm, 119 perc, 2005 (18)

Üdvözlünk Sin Cityben! Ez a város hívja és vonzza a makacs, kellemetlen alakokat, a korrupt jellemeket és az összetört szívűeket. Viharedzett lelkeknek való, kemény, sötét hely. Van, akinek ez a város az otthona: tisztességtelen zsaruk, prostik, mindenre elszánt önkéntes polgárőrök. Van, aki bosszúra szomjazik. Mások megváltásért sóvárognak. És aztán vannak olyanok is, akik mindkettőben reménykednek egy kicsit. Alig hihető, nehezen kezelhető hősök univerzuma, akik nem adják fel. Az utolsó percig megpróbálnak helyesen cselekedni egy városban, amely nem törődik velük. Az ő életükből, a város szívének legsötétebb zugaiban játszódó három sokkoló, feszültséggel teli, izzó történetből épül fel a kult-hagyománnyá vált eredeti képregényt alkotó Frank Miller, Robert Rodriguez és a vendégrendezőként feltűnő Quentin Tarantino elsöprő erejű játékfilmje.

A vetítés 500 Ft-os büféjegy vásárlásával tekinthető meg! A büféjegy teljes értékben elfogyasztható a Nagyerdei Szabadtéri Színpad büféjében.

A büféjegyek augusztus 26-tól megvásárolhatók a Kölcsey Központ és az Apolló mozi jegypénztárában, valamint a vetítés napján a helyszínen 19 órától.