Nagyerdei Szabadtéri Színpad
hu  eng
Nagyerdei Szabadtéri Színpad

Csatlakozz Te is önkéntes csapatunkhoz!

Vonz a színház világa? Érdekel, mi zajlik a kulisszák mögött? Jó csapatjátékos vagy és jól kommunikálsz? Magabiztos nyelvtudással bírsz? Szeretnéd megismerni a rendezvényszervezés fortélyait?

Pozitív kisugárzás, határozottság, tolerancia, kiváló problémamegoldó készség és sok-sok jókedv… Ha magadra ismertél, Nálunk a helyed! Lehet, hogy pont Téged keresünk. Ne habozz, jelentkezz most!

A ráérésedtől függően akár többféle feladat is várhat Rád 2018. május 29. és szeptember 30. között. Önkéntesnek olyan 16 év feletti jelentkezőket keresünk, akik szívesen lennének egy nagyszerű szervező csapat, a Főnix Rendezvényszervező Kft. tagjai a Nagyerdei Szabadtéri Játékokon, a Debreceni Bor- és Jazznapokon és a Debreceni Virágkarneválon.


Miért érdemes csatlakoznod hozzánk?

Önkénteseink betekintést nyerhetnek a szervezési és lebonyolítási feladatok kulisszái mögé, illetve széles körű tapasztalatokat szerezhetnek szervezői, adminisztratív, ügyfélkapcsolati, valamint marketing területeken.

Feladatok:

Nagyerdei Szabadtéri Játékok:
a nézőkkel való kapcsolattartás, nézők folyamatos és naprakész tájékoztatása, a szervezőket segítve kisebb helyszíni és adminisztratív feladatok ellátása.Debreceni Bor- és Jazznapok:
nézők folyamatos és naprakész tájékoztatása, a színpadmesterek munkájának segítése, fellépők fogadása, eligazítása.Debreceni Virágkarnevál: hazai és külföldi csoportok kísérése, tolmácsolás, rendezvény koordinálása.
Ha szeretnéd a Főnix csapatában hasznosan eltölteni a szabadidőd, és részt venni Debrecen legnagyobb fesztiváljain, akkor küldd el nekünk fényképes önéletrajzod a lorincz.zsuzsa@fonixinfo.hu e-mail címre 2018. május 11-ig. Az önkéntes meghallgatások május 20-ig várhatók.

További információért fordulj hozzánk bizalommal a 06-70-933-9918-as telefonszámon vagy a lorincz.zsuzsa@fonixinfo.hu emailen.