Nagyerdei Szabadtéri Színpad
hu  eng
Nagyerdei Szabadtéri Színpad

Kedvezményes jegyelővásárlás a Szabadtéri színházi programjaira!

A Nagyerdei Szabadtéri Játékok 2020-as évada ismét az ország legszínvonalasabb művészeti produkcióival várja nézőit, a műfajok lehető legszélesebb palettájáról válogatva. A jegyértékesítés fokozatosan indul el márciusban az évadban szereplő darabokra, melyeket folyamatosan töltünk fel honlapunkra.

dji_0837_kicsi.jpg

Színházszerető közönségünk kedvében járva idén is lehetőség nyílik a Nagyerdei Szabadtéri Játékok színházi előadásaira kedvezményesen jegyet váltani early bird-akciónk keretében.

A Magyar Kormány által jelenleg meghirdetett veszélyhelyzetre való tekintettel jegyvásárlóink részére - a személyes jegyvásárlás átmeneti szüneteltetése mellett - az online jegyvásárlás lehetőségét továbbra is zavartalanul biztosítjuk, kezelési költség nélkül a nagyerdeiszabadteri.jegy.hu oldalon. Online jegyvásárláskor már a kedvezményes jegyár látható.

A fennálló helyzet okán az esetlegesen elmaradó, vagy megváltozott időpont(ok)ban színre kerülő szabadtéri színházi előadásainkra megváltott belépőjegyek árát visszatérítjük.

Early bird akció - a következő előadásokra kedvezményesen kapható belépőjegy 2020. április 30-ig:
2020. július 5. - ANNA KARENINA
2020. július 7. - HAIR
2020. július 16. - EMBER A FALVÉDŐRŐL

További előadások hamarosan!

Tartsanak velünk idén is; legyenek törzsnézőkként valódi részesei az Élményrengetegnek 2020-ban is!

Főnix Rendezvényszervező Közhasznú Nonprofit Kft.