Nagyerdei Szabadtéri Színpad
hu  eng
Nagyerdei Szabadtéri Színpad

Rendkívüli közlemény

Tisztelt Közönségünk!

Sajnálattal tájékoztatjuk nézőinket, hogy a ma tudomásunkra jutott információk alapján a Nagyerdei Szabadtéri Játékok szeptember 11-ére meghirdetett TŰZLILIOM című táncszínházi bemutatója járványügyi okok miatt elmarad.

Mivel a készülő produkció egyik stábtagjának koronavírus-tesztje pozitív lett. A közreműködőnek, akinek a koronavírus tesztje pozitív lett, tünetei enyhék, állapota stabil. A Főnix Rendezvényszervező mihamarabbi gyógyulást kíván neki!

Az illetékes hatóságok ajánlása és előírásai alapján azt a fájdalmas, ám felelősségteljes döntést kellett meghoznunk, hogy a produkciót egy későbbi alkalommal mutatjuk be, melynek időpontját és helyszínét 2020. október 1-ig hozzuk nyilvánosságra, és melyre az elővételben megváltott jegyek automatikusan érvényesek lesznek.

Nézőink természetesen eldönthetik, hogy megfelel-e számukra az új időpont, vagy a jegyek árának visszatérítését kérik.

Amennyiben a jegyvisszatérítés mellett döntenek, úgy:

1) A Kölcsey Központ jegypénztárában történt vásárlás esetén a vásárlónak a jegyvásárlás helyszínén a jegyek felmutatásával személyesen kell kezdeményeznie a belépők visszaváltását.

2) Online jegyvásárlás esetén a vásárló emailben a jegypenztar@fonixinfo.hu címre küldje el a nevét, a
bank nevét, bankszámlaszámát, valamint az eredeti vagy a lefotózott/beszkennelt jegyet jól látható módon. A visszautalásokat a beérkezés sorrendjében teljesítjük, melynek várható időtartama legfeljebb 30 nap.

A jegyek fenti módokon történő visszaváltására 2020. október 15-ig biztosítunk lehetőséget.

Bővebb információ: 06 52 518 400, info@fonixinfo.hu

A Tűzliliom című előadás új időpontjára vonatkozó további tájékoztatásig kedves nézőink szíves türelmét és megértését kérjük!

Főnix Rendezvényszervező Közhasznú Nonprofit Kft.