Nagyerdei Szabadtéri Színpad
hu  eng
Nagyerdei Szabadtéri Színpad

Jegyinfó

Jegypénztárak:


Kölcsey Központ
H-4026 Debrecen, Hunyadi u. 1-3.

Telefon:
+36 52/ 518-400
E-mail: info@fonixinfo.hu

Nyitva tartás:
Hétfő-péntek: 9.00-18.00
Szombaton: 9.00-15.00
Vasárnap: zárva

Ebédidő: 13.15-14.00                                  

Apolló mozi
H-4025 Debrecen, Miklós u. 1.

Telefon: +36 52/ 417-847
E-mail: info@fonixinfo.hu
Nyitva tartás:
Hétfő-péntek: 14.45-20.45
Szombat és vasárnap: 12.45-20.45

Nagyerdei Szabadtéri Színpad
H-4032 Debrecen, Nagyerdei park. 6.
E-mail: info@fonixinfo.hu
Nyitás: az aktuális napi programok előtt egy órával
Jegyvásárláskor az alábbi fizetőeszközöket fogadjuk el:
A Főnix Rendezvényszervező Közhasznú Nonprofit Kft. által szervezett rendezvények esetén:

 • készpénz
 • bankkártya
 • Szép kártya (OTP, K&H, MKB) szabadidő alszámla terhére
 • Erzsébet utalvány Plusz kártya
 • Ticket Culture Kultúra kártya
 • Erzsébet utalvány (Szabadidő, Ajándék)
 • Edenred utalvány (Ticket Culture & Sport, Top Prémium
 • Posta Paletta Ajándék, Sport-és Kultúra utalvány
 • Ticket Compliments Ajándék kártya
Nem saját szervezésű rendezvények esetén

 • Abban az esetben amikor a Főnix Rendezvényszervező Közhasznú Nonprofit Kft. kizárólag a helyszínt biztosítja, fizetőeszközként csak készpénzt és bankkártyát tudunk elfogadni.

Fontos tudnivaló, hogy jegyfoglalásra jegyirodáinkban nincs lehetőség.

Kérjük, olvassa el a bérletváltásra vonatkozó alábbi információkat, a vásárláshoz pedig kattintson a következő linkre: nagyerdeiszabadteri.jegy.hu.

A Nagyerdei Szabadtéri Játékok 2017-es évada ismét az ország legszínvonalasabb művészeti produkcióival várja kedves nézőit, a műfajok lehető legszélesebb palettájáról válogatva.
A komoly- és könnyűzenei koncertek, családi programok és kertmozi-vetítések mellett idén Magyarország vezető kőszínházainak és társulatainak 15 nagyszínpadi produkciója 20 előadásban mutatkozik be a Nagyerdő szívében, köztük is két vadonatúj színházi ősbemutatóval.

A debreceni szabadtéri színjátszás történetében első ízben 4 szabadon választott előadásra szóló exkluzív Élményrengeteg-bérletet ajánlunk nézőink számára. A bérletek korlátozott számban állnak rendelkezésre, előadásonként és jegyenként 10%-os kedvezményt jelentenek a belépőjegyek normál árához képest, megváltásukra 2017. március 27. és április 10. között biztosítunk lehetőséget. Élményrengeteg-bérletben két kivétellel (Ezüstbojtár, Nők az idegösszeomlás szélén) a Nagyerdei Szabadtéri Játékok valamennyi szabadtéri színházi programja tetszőlegesen választható.

2017. március 27. és április 10. között az Élményrengeteg-bérlet megváltására – szintén első alkalommal – elővásárlási lehetőséget kínálunk. Ezen időszakban kizárólag bérletek vásárolhatók, különálló jegyek nem válthatók. Az elővásárlási időszakban a bérletek mind a Nagyerdei Szabadtéri Játékok honlapján keresztül (www.nagyerdeiszabadteri.hu), mind pedig személyesen, a Kölcsey Központ jegypénztárában (4026 Debrecen, Hunyadi u. 1-3.) elérhetők. 2017. április 11. és 23. között ugyanezen Élményrengeteg-bérlet már kizárólag a Kölcsey Központ jegypénztárában vásárolható meg. 2017. április 23-át követően a Nagyerdei Szabadtéri Játékok színházi programjaira belépőjegyek csupán normál áron lesznek elérhetők, a bérletvásárlás lehetősége megszűnik.

Az Élményrengeteg-bérlet belépőjegyei minden választott előadás esetében egységesen 2. jegyárkategóriájú ülőhelyekre vonatkoznak, a rendelkezésre álló készlet erejéig. A bérletes konstrukció kizárólag a Nagyerdei Szabadtéri Játékok színházi programjaira alkalmazható, továbbá más akciós, illetve promóciós ajánlattal nem vonható össze. Személyenként tetszőleges számú Élményrengeteg-bérlet váltható. Felhívjuk tisztelt vásárlóink figyelmét, hogy a bérletes konstrukcióban a választott előadásokra azonos nézőtéri ülőhelyek nem garantálhatók. Online bérletvásárlás esetén a 10%-os bérletes kedvezmény opciója csupán a 4 színházi előadás kiválasztását követően válik automatikusan elérhetővé az jegyvásárlási felületen!

Amennyiben a Kölcsey Központ jegypénztárában történő helyszíni bérletvásárláskor a jegypénztáros kollégánk részére megadja nevét, telefonszámát, e-mail címét és lakhelyének irányítószámát, lehetősége nyílik arra, hogy a jövőben a Főnix Rendezvényszervező Közhasznú Nonprofit Kft. a bérlet megújításával és egyéb kedvezményes jegyvásárlási lehetőséggel kapcsolatban tájékoztatást küldjön.

Az Élményrengeteg-bérletben megváltott belépőjegyekre a Nagyerdei Szabadtéri Játékok mindenkori hivatalos esőszabályzata érvényes, mely a www.nagyerdeiszabadteri.hu honlapon tekinthető meg. Az Élményrengeteg-bérletben megváltott belépőjegyek elmaradt előadás esetén történő visszaváltásakor az adott előadás bérletbeli, kedvezményes jegyárát fizetjük vissza.

Az Élményrengeteg-bérlet elővásárlási időszakának kezdete: 2017. március 27., 10:00.

A Nagyerdei Szabadtéri Játékok jegyvásárlási időszakának kezdete: 2017. április 11., 10:00.

Kérjük, jegyezze be mindkét időpontot naptárába! Váltsa meg mielőbb Élményrengeteg-bérletét és legyen részese a Nagyerdei Szabadtéri Játékok felejthetetlen programjainak!


Bővebb információ: 06 52 518 400, info@fonixinfo.hu.

Bérletvásárláshoz kattintson a következő linkre: nagyerdeiszabadteri.jegy.hu.


utalvany.jpg
Ajándékutalvány vásárlásra kizárólag a Kölcsey Központ és az Apolló Mozi jegypénztáraiban van lehetőség!

Online jegyvásárlás

A honlapunkon kiválasztott programokra az interneten keresztül is vásárolható jegy, a www.debreceniszabadteri.hu online jegyvásárlási felületén .
 • Szervező partnereink részére vállaljuk a rendezvényeikre szóló jegyeik bizományos illetve jutalékos rendszerben történő értékesítését. (Információ: +36 52/ 518-419, fodor@fonixinfo.hu )
 • Online értékesítő rendszereinken keresztül partnereink számára elérhetőek nem csak a hazai, de a környező országok rendezvényeinek jegyei is. (Ausztria, Horvátország, Lengyelország, Szlovákia, Szlovénia)
 • Jegyirodáinkban működő országos jegyterjesztő hálózatok: Interticket, Ticketpro, Ticket express, Ticketportal
 • Technikai hátterünk garanciát jelent a jegyértékesítő rendszerek folyamatos és zavartalan működéséhez.

A Főnix Rendezvényszervező Közhasznú Nonprofit Kft. saját rendezvényeire, az interneten vásárolt jegyek a Kölcsey Központ jegypénztárában azonnal átvehetőek!
 • Arról, hogy a rendezvény saját szervezésű vagy külső rendezvényszervező által hozott produkció a honlapunkon, telefonon illetve kollégáinktól a helyszínen kérhet felvilágosítást.
 • Rendezvényeinken kép-és hangfelvétel készülhet, amelyen a Rendezvény látogatói rögzítésre kerülhetnek, mely tényt a belépőjegy megvásárlásakor elfogad. 
 • Bizonyos Belépőjegyek csak bizonyos felhasználói kört jogosítanak fel belépésre (gyerekjegy, diák-, nyugdíjas jegy, szakmai jegy). A jogosultság meglétét jegyvásárláskor illetve a rendezvényre történő belépéskor munkatársaink jogosultak ellenőrizni.
 • Elveszett, megrongálódott, sérült vagy megsemmisült belépőjegy pótlására nincs lehetőség.
 • Alkoholos befolyásoltság, bódultság, kábítószer- vagy egyéb tudatmódosító szer hatása alatt a rendezvény még érvényes belépőjegy felmutatása mellett sem látogatható.
 • Szabadtéren megrendezett események esetén a Főnix Rendezvényszervező Közhasznú Nonprofit Kft.-nek lehetősége van tartaléknapot (esőnapot) meghirdetni. Meghirdetett esőnap esetén Társaságunk bármikor dönthet úgy, hogy a Rendezvényt az esőnapon tartja meg. Erről a döntésről a Vásárlóinkat a honlapunkon, telefon keresztül haladéktalanul tájékoztatjuk. A rendezvény esőnapon való megtartása miatt a Vásárlót nem illeti meg az elállási jog, Társaságunk jegyvisszaváltásra nem kötelezhető. 
 • A Rendezvény elmaradásán kívül egyéb esetekben a Belépőjegyek visszaváltására nincs mód.
Tájékoztatjuk Önöket, hogy a rendezvényen kép-, videó- és hangfelvétel készülhet, amelyen a rendezvény látogatói rögzítésre kerülhetnek.
A rendezvényen való részvétellel a látogatóink tudomásul veszik a fenti tényt. A rendezvény látogatója ebből fakadóan nem támaszthat sem a Rendezvény szervezője, sem a felvétel jogos felhasználója felé semmilyen igényt.

___________________________________________________________________________________________________________________

A Főnix Rendezvényszervező Közhasznú Nonprofit Kft. jegyirodai tájékoztatója a jegyvásárlók számára.
Hatályos: 2013. november 15-től

1. A Főnix Rendezvényszervező Közhasznú Nonprofit Kft. (a továbbiakban Szolgáltató) számítógépes rendszerével különböző színházi, zenei, sport és egyéb eseményekre (továbbiakban: Rendezvény) szóló Belépőjegyek megvásárlását biztosítja a Vásárlók számára.

2. A Belépőjegy megvásárlásán túlmenően szolgáltatás, vagyis a rendezvény tényleges lebonyolítása tekintetében a Vásárlók a Rendezvény Szervezőjével (a továbbiakban: Rendezvényszervező) kerül jogviszonyba. Az Főnix Rendezvényszervező Közhasznú Nonprofit Kft. Szolgáltató a rendezvény szervezésében és lebonyolításában nem vesz részt, tevékenysége és felelőssége kizárólag a Belépőjegyek értékesítésére korlátozódik. A Szolgáltató és a Rendezvényszervező által nyújtott szolgáltatások – és az értük való felelősség – tehát elkülönülnek. A Rendezvény a meghirdetettnek megfelelő lebonyolítása a Rendezvényszervező kötelezettsége. A Szolgáltató nem vállal felelősséget a megvásárolt Belépőjeggyel látogatott Rendezvényen fellépő művészek, sportolók, más előadók szereplése, illetve az előadás minősége, lebonyolítása, megvalósulása vagy elmaradása kapcsán.

3. A Rendezvényszervező neve és más azonosítási adatai a Belépőjegyen szerepelnek.

4. Amennyiben a Belépőjegyen más nem kerül feltüntetésre, a Belépőjegy a Belépőjegyen feltüntetett Rendezvényre egyszeri alkalommal történő belépősre jogosítja fel annak felmutatóját, egy főt. Elveszett, megrongálódott, megsemmisült belépőjegy pótlására nincs lehetőség.

5. Bizonyos belépőjegyek csak bizonyos felhasználói kört jogosítanak fel belépésre (gyermekjegy, nyugdíjas jegy, diákjegy, szakmai jegy). A jogosultság meglétét a Szolgáltató nem vizsgálja. A Rendezvényszervező a biztonsági szolgálaton jogosult annak ellenőrzésére, hogy a Belépőjegy felmutatója jogosult-e a speciális belépőjegy. A Belépés mindaddig megtagadható, amíg a használat jogosultságát a felmutatója nem igazolja.

6. A Belépőjegy fajtájától függően digitális és analóg biztonsági megoldásokat tartalmazhat, amely védi a belépőjegyet a hamisítás ellen. Amennyiben a Szolgáltató, a Rendezvényszervező, vagy a rendezvény helyszínén működő biztonsági szolgálat azt észleli, hogy a Belépőjegyen a biztonsági jelek sérültek, hiányosak, azokon szándékos rongálás jeleit vélik felfedezni, vagy azokat reprodukáltnak, másoltnak ítélik meg, a belépőjegy felmutatójától a rendezvényre történő belépést megtagadhatják, illetve a rendezvény területének elhagyására szólíthatják fel. Az ilyen indoklással történő kitiltás miatt a Vásárló semmilyen kártérítési igénnyel nem léphet fel a Szolgáltatóval szemben.

7. A rendezvényt mindenki a saját felelősségére látogathatja. Alkoholos befolyásoltság, bódultság, kábítószer- vagy egyéb tudatmódosító szer hatása alatt a rendezvény még érvényes belépőjegy felmutatása mellett sem látogatható.

8. A Rendezvényről kép- és hangfelvétel készülhet, amelyen a rendezvény látogatói rögzítésre kerülhetnek, a Rendezvény látogatója ebből fakadóan nem támaszthat sem a Rendezvény szervezője, sem a felvétel jogos felhasználója felé semmilyen igényt.

9. A részvételi feltételeket, a rendezvény illetve a rendezvény helyszínéül szolgáló intézmény házirendjét, valamint a biztonsági szolgálat és egyéb rendvédelmi szervek utasításait megszegő látogatót a Rendezvényszervező a rendezvény biztonságos lebonyolítása illetve a Rendezvényen tartózkodó Látogatók zavartalan szórakozása érdekében eltávolíthatja. Az ilyen indokkal történő eltávolítás miatt a Szolgáltató és a rendezvényszervező kártérítésre nem kötelezhető.

10. Rendezvény esetleges elmaradása esetén a jegyek visszaváltásának folyamatát, helyszínén és határidejét a rendezvényszervező dönti el, annak megvalósulásáért a Rendezvényszervező a felelős.
Szolgáltató a jegyvásárlásra vonatkozó információkról haladéktalanul tájékoztatja a vásárlókat és biztosítja a jegyvisszaváltás zavartalan menetét. Szolgáltató a rendezvényszervezőtől érkező Belépőjegy visszaváltásárra vonatkozó megbízás hiányában a belépőjegyek visszaváltására, a belépőjegyek vételárának visszatérítésre nem kötelezhető.

11. A visszaváltásra a Rendezvényszervező által megadott, de maximum a meghirdetéstől számított 30 (harminc) napos jogvesztő határidőn belül, az eredeti belépőjegy felmutatása mellett van lehetőség. A Belépőjegy árán felül – amelyet a visszaváltást végző köteles teljes értékben visszaváltani – sem a Rendezvényszervező, sem a visszaváltást végző nem köteles semmilyen vélt vagy valós kár, költség megtérítésére.

A Rendezvény elmaradásán kívül egyéb esetekben a belépőjegyek visszaváltására nincs mód.

Jó szórakozást kíván a Főnix Rendezvényszervező Közhasznú Nonprofit Kft.