Nagyerdei Szabadtéri Színpad
hu  eng
Nagyerdei Szabadtéri Színpad

Megközelíthetőség

Nagyerdei Szabadtéri Színpad
A Nagyerdei Szabadtéri Színpad a debreceni Nagyerdő szívében,
a Békás-tó partján található. (4032 Debrecen, Nagyerdei park 6.)
GPS koordináta: 47°33'16.0"N 21°37'33.8"E

A Nagyerdei Szabadtéri Színpad nézőtere, pénztára és büféi az előadások kezdete előtt fél órával nyitnak, ahol óriásperec, kávé, tea, üdítő és alkoholos ital, ülőpárna, valamint esőponcsó egyaránt kapható.

MEGKÖZELÍTHETŐSÉG


Tömegközlekedéssel cki_7856-2.jpg
1-es villamossal a Nagyerdei körút, Gyógyfürdő, Klinikák és Egyetem megállóhelyektől a Nagyerdei Szabadtéri Színpad gyalog 4-5 percre fekszik. Bővebb információ: www.dkv.hu

Személyautóval
Parkolási lehetőség a Ködszínház alatti mélygarázsban, a Nagyerdei körúton, a Pallagi úton, a Klinika előtt és az Oláh Gábor utcán.

BELÉPŐJEGYÉVEL MOST INGYEN UTAZHAT A VILLAMOSON!
A Nagyerdei Szabadtéri Játékok és a DKV Zrt. jóvoltából a Nagyerdei Szabadtéri Színpad 23. évadának színházi előadásaira váltott belépőjeggyel rendelkezők térítésmentesen utazhatnak a Színpadhoz legközelebb eső „Egyetem” megállótól a „Nagyállomás” megállóig.
A színházi előadásra váltott belépőjegy egyszeri utazásra jogosít, kizárólag az adott előadás napján, annak végét követően és a DKV Zrt. villamosjárataira érvényes. Az utazásra való jogosultság igazolásához kérjük, mutassák fel az előadásra váltott belépőjegyüket a járművezetőnek, illetve jegyellenőrzés esetén az ellenőrnek.

BŐVEBB INFORMÁCIÓ
Főnix Rendezvényszervező Közhasznú Nonprofit Kft.
4026 Debrecen, Hunyadi u. 1-3.
Telefon: 06 52 518 400