Nagyerdei Szabadtéri Színpad
hu  eng
Nagyerdei Szabadtéri Színpad
Jegyár: 3 600 Ft,
4 500 Ft
Helyre szóló jegyárak
Időpont: 2014. június 30., hétfő (20:30)
(Esőnap: július 2.)
Helyszín: Nagyerdei Szabadtéri Színpad, Debrecen, Nagyerdő.
Kapunyitás: 19:30

A szív hídjai

Szerelmi történet egy részben - az Orlai Produkciós Iroda előadása

A Madison megye hídjai Robert James Waller nagy sikerű regényének filmváltozata Meryl Streep és Clint Eastwood főszereplésével meghódította az egész világot. Magyarországon először Udvaros Dorottya és László Zsolt kelti életre a felkavaró történetet. Ahogy könyv és a film révén is milliók tudtak azonosulni a sztorival és könnyeztek a szívhez szóló történeten, most is fennáll ennek „veszélye”. Udvaros Dorottya és László Zsolt imponáló játékkal érteti meg a közönséggel, hogy a szerelem az emberi lét egyik legnagyobb kihívása, amellyel előbb-utóbb mindenki szembesül.
1965 amerikai kisváros. Egy nő, aki Olaszországból Amerikába költözött, hogy régi terveit feladva feleség és anya legyen. Egy férfi, aki a National Geographic számára készít fotókat a környék fedett hídjairól. Egy véletlen találkozás, melyből megrendítő szerelem lesz…

Szereplők:
Udvaros Dorottya
László Zsolt
Szamosi Zsófia
Chován Gábor

Díszlet: Zeke Edit
Jelmez: Zeke Edit
Dramaturg: Radnai Annamária
Zene: Vázsonyi János
Grafikus: Csáfordi László
Asszisztens: Jánoska Zsuzsa
Producer: Orlai Tibor
Színpadra alkalmazta: Zöldi Gergely

Rendező: Novák Eszter

Az előadásra bérletben is vásárolható jegy!
Bérletárak:
1-10. sorig: 19 500 Ft
11. sortól: 15 500 Ft
A bérlet öt előadás belépőjegyét tartalmazza: Csakazértis szerelem, Klotild néni, Nyolc nő, A szív hídjai, Betörő az albérlőm


Kedves Nézőink!

A Debrecenre kiadott II. fokú (narancssárga) veszélyjelzés miatt a ma este, 20.30-kor kezdődő Szív hídjai című produkciót a Nagyerdei Szabadtéri Színpad helyett a Kölcsey Központ Nagytermében tartják meg.

Az erre a napra megváltott jegyek az előadásra érvényesek, vissza nem válthatóak.

A július 1. keddi előadás (20:30) esetleges helyszínváltozásáról kedd délig ad tájékoztatást a helyi média illetve a www.fonixinfo.hu és a www.debreceniszabadteri.hu oldalon a Főnix Rendezvényszervező Közhasznú Nonprofit Kft.

Megértésüket köszönjük.Kedves Közönségünk!

Szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a Nagyerdei Szabadtéri Színpadot körülvevő parkerdő területén 2014. július 18-ig felújítási munkálatok zajlanak. Ebben az időszakban a színpadhoz vezető bejárat kizárólag a Debreceni Nyári Színházi Esték előadásainak időtartama alatt áll nyitva a közönség számára. Kapunyitás az előadások előtt: 19:30-kor.

A helyszíni jegypénztár szintén 19:30-tól üzemel az előadások napjain, belépőjegyeiket elővételben a Kölcsey Központ jegypénztárában vagy online a www.debreceniszabadteri.hu weboldalon keresztül tudják megváltani.

Megértésüket köszönjük, az előadáshoz jó szórakozást kívánunk!