Nagyerdei Szabadtéri Színpad
hu  eng
Nagyerdei Szabadtéri Színpad
Jegyár: 4 900 Ft
4 400 Ft
3 900 Ft
3 400 Ft

Helyre szóló jegyárak.
Bérletben is megvásárolható!
Időpont: 2016. június 21., kedd (20:30)
Az előadás hossza (szünettel együtt): 140 perc
(Esőhelyszín: Kölcsey Központ, Nagyterem)
Helyszín: Nagyerdei Szabadtéri Színpad, Debrecen, Nagyerdő.
Kapunyitás: 20:00

Bernard Slade | JUTALOMJÁTÉK

HELYSZÍNVÁLTOZÁS!HELYSZÍNVÁLTOZÁS

Tisztelt Közönségünk!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy az Országos Meteorológiai Szolgálat június 20-ára és 21-ére kiadott másodfokú figyelmeztető jelzései alapján a Jutalomjáték című produkció mindkét előadása 2016. június 20-án és 21-én, 20:30 perctől az előzetesen meghirdetett esőhelyszínen, a Kölcsey Központ Nagytermében kerül bemutatásra; a megváltott jegyek az esőhelyszíni előadásra érvényesek.

A Kölcsey Központ Nagytermének nézőtere felépítésében eltér a Nagyerdei Szabadtéri Színpad nézőterétől, így kérjük, hogy időben érkezzenek az előadásra. A helyfoglalást jegykezelő kollégáink segítik, illetve a bejáratoknál elhelyezett jegykonvertáló táblázat segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hova szól belépőjegyük. Jegykonvertáló táblázatunk online is elérhető a következő linken: http://media.fonixinfo.hu/uploads/galleries/Jegykonvertálás.pdf


Szíves megértésüket köszönjük!
A Jutalomjáték az egyik, esztendőnként felújított Broadway vígjáték, a belőle készült film a videotékák bestsellere. Ez annak is köszönhető, hogy parádés főszerepét elsőre, filmen és színpadon Jack Lemmon játszotta.

Ám az alkalmon túl a Jutalomjáték a létformák drámája. Főhőse a felelőtlenség játékosa. Tehetségét és családját kockáztatta az azonnali örömért. A környezetében is tapsra vágyott Scott Templeton s így vesztette el a feleségét s ébresztett haragot s tán bosszút a fiában. Ez a Jutalomjáték, meglehet az utolsó. Egy halálosan beteg ember vicceit beárnyékolja a szörnyű betegség. A vígjáték azonban a fordulatok műfaja s az izgalmak bővelkedő komédia könnyes mosollyal békíti össze a családot.

Szereplők:
Scottie Templeton
GÁLVÖLGYI JÁNOS
Lou Daniels  BARABÁS KISS ZOLTÁN 
Dr. Gladys Petrelli  TÓTH ENIKŐ 
Sally Haines LÉVAY VIKTÓRIA 
Maggie Stratton  HERNÁDI JUDIT 
Jud Templeton  NAGY SÁNDOR 
Hillary  FÁBIÁN ANITA 

Rendező:
Szirtes Tamás

„Gálvölgyi megszokott színészi eszköztára ezúttal újabb értelmet is nyer, hisz egy súlyos betegséggel küzdő férfit kell úgy ábrázolnia, hogy a közönség közben mégis nevessen. És meg is teszi – mint már oly sokszor.” - Dicsuk Dániel

Bérletinformáció a Jegyinfó menüpontban található.