Nagyerdei Szabadtéri Színpad
hu  eng
Nagyerdei Szabadtéri Színpad
Jegyár: 4.900 Ft
4.400 Ft
3.900 Ft
3.400 Ft

Helyre szóló jegyárak. Bérletben is megvásárolható!*
Időpont: 2015. június 22., hétfő (20:30)
Az előadás hossza (szünettel együtt): 150 perc
Esőnap: június 24.
Helyszín: Nagyerdei Szabadtéri Színpad, Debrecen, Nagyerdő.
Kapunyitás: 19:30

Bolba Tamás – Szente Vajk – Galambos Attila | CSOPORTTERÁPIA

Mjuzikelkámedi két részben a Madách Színház előadásábanA Madách Színház musicalpályázatának győztes zenés játéka végre Debrecenben!


Hat vadidegen, három férfi és három nő érkezik egy csoportterápiára. Kezdetét venné az analízis annak rendje és módja szerint, azonban egy apró hiányosság hátráltatja a dolgok szokásos menetét. Hol lehet az orvos?
A váratlan fordulatokban, felismerésekben és mulatságos epizódokban bővelkedő történet során további kérdések merülnek fel. Milyen problémákkal küzd egy operaházi balett-táncos, meddig lehet bírni 10 méterrel a felszín alatt a jeges Dunában búvárfelszerelés nélkül vagy hogy mi történt Velencében ’85 nyarán…
Fülbemászó dallamok és sziporkázóan szellemes szövegek röpítik a nézőt az I. Madách Musical Pályázat nyertes zenés játékának felhőtlen, kacagtató, fényesen csillogó világába, ami ez esetben nem más, mint a Piróth Gyula Művelődési Ház II/6-os terme egy esős csütörtök délutánon.
Vígjáték a lélekről, esendőségről, vágyakozásról, útkeresésről… azaz rólunk.

Szereplők:

Nagy Sándor
Szente Vajk
Polyák Lilla
Erdélyi Tímea
Sándor Dávid
Dobos Judit

Rendező: Harangi Mária

jegyvasar3.jpg

Erre az előadásra az Aquaticum Termál & Wellness Hotel**** kedvezményes jegyvásárlási lehetőséget biztosít a szállóvendégei részére. A részletekért kérjük, kattintson ide: http://hotel.aquaticum.hu/hu/nyari-szinhazi-estek#content