Nagyerdei Szabadtéri Színpad
hu  eng
Nagyerdei Szabadtéri Színpad
Jegyár: 1 100 Ft
Helyre szóló jegyárak
Időpont: 2014. július 6., vasárnap (10:30)
Helyszín: Nagyerdei Szabadtéri Színpad, Debrecen, Nagyerdő.
Kapunyitás: 09:30

Csipkerózsika

Mesemusical – a Gergely Theáter előadása

Grimm meséjét ifjú Malek Miklós, Bokor Fekete Krisztina és Gergely Róbert dolgozta át látványos és szórakoztató módon. Tolnay Klárika hangja a nagymamát idézi meg, aki kis unokájának, Bonifácnak mesél el egy gyönyörű mesét! A Csipkerózsika című mesemusical sok-sok zenével, játékkal és tánccal van fűszerezve úgy, hogy a néző gyerekek is felmehetnek majd köszönteni Csipkerózsikát a "Cifra Palotába"!

Tündérek, Király és Királyné, az udvarnép és a kerek erdő valamennyi lakója felvonul a mesében, s bár tudják a néző gyerekek, hogy veszély fenyegeti a Gonosz Tündértől, s annak rokkájától Csipkerózsikát, de azt is tudva tudják, hogy jön majd 100 év múlva egy daliás Királyfi, és minden jóra fordul!

A nagymama hangja: Tolnay Klári

Szereplők:
Schupp Gabriella
Szűcs Réka
Czakó Ádám
Boros Ádám
Kovács Róbert
Némedi-Varga Tímea
Álmosd Phaedra


Műsoridő: 50-60 perc.


Kedves Közönségünk!

Szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a Nagyerdei Szabadtéri Színpadot körülvevő parkerdő területén 2014. július 18-ig felújítási munkálatok zajlanak. Ebben az időszakban a színpadhoz vezető bejárat kizárólag a Debreceni Nyári Színházi Esték előadásainak időtartama alatt áll nyitva a közönség számára. Kapunyitás az előadás előtt: 9:30-kor.

A helyszíni jegypénztár szintén 9:30-tól üzemel az előadás napján, belépőjegyeiket elővételben a Kölcsey Központ jegypénztárában vagy online a www.debreceniszabadteri.hu weboldalon keresztül tudják megváltani.

Megértésüket köszönjük, az előadáshoz jó szórakozást kívánunk!