Nagyerdei Szabadtéri Színpad
hu  eng
Nagyerdei Szabadtéri Színpad
Jegyár: 4.900 Ft
4.400 Ft
3.900 Ft
3.400 Ft

Helyre szóló jegyárak. Bérletben is megvásárolható!*
MINDEN JEGY ELKELT!
Időpont: 2015. június 19., péntek (20:30)
Az előadás hossza (szünettel együtt): 140 perc
Esőnap: június 21.
Helyszín: Nagyerdei Szabadtéri Színpad, Debrecen, Nagyerdő.
Kapunyitás: 19:30

Edward Taylor | LEGYEN A FELESÉGEM!

MŰSORVÁLTOZÁS!

Kedves Közönségünk!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy az Országos Meteorológiai Szolgálattól kapott előrejelzés alapján, a várhatóan kedvezőtlen időjárási előrejelzésekre való tekintettel a 2015. június 20-án (szombaton) 20:30-tól a Nagyerdei Szabadtéri Színpadra meghirdetett "Legyen a feleségem" című előadást a Kölcsey Központ Nagytermében tekinthetik meg változatlanul 20:30-tól!

A június 19-én (pénteken) megkezdett, de az eső miatt félbeszakadt előadás június 21-én a meghirdetett esőnapon, tehát most vasárnap kerül bemutatásra, szintén a Kölcsey Központban, 20:30-tól.

A fenti okokra való tekintettel jegyvisszaváltásra nincs lehetőség.

Az esőszabályzatról és az előadásokról bővebb információkat a www.nagyerdeiszabadteri.hu internetes oldalunkon találnak.

Megértésüket köszönjük, az előadásokhoz jó szórakozást kívánunk!Egy fergeteges angol vígjáték Nagy Sándor, Oroszlán Szonja és Gálvölgyi János főszereplésével


Nagy bajban van Jim Watt, az egyik jeles londoni brókercég fiatal vezetője. No, nem a tőzsdei hossz vagy bessz ingatta meg cégbeli pozícióját; sokkal inkább viharos magánélete szúrt szemet az Amerikából érkezett házasságpárti nagyfőnöknek. Csoda hát, ha az esti partiig Jim több hölgyismerősének is megteszi címbéli ajánlatát? Itt van mindjárt Helen, Jim fotómodell kedvese, aki valódi esküvő nélkül nem hajlandó jóképet vágni a dologhoz, és inkább választja ma estére a jól fizető reklámcég kampányfotózását. Vagy Terri, aki eredetileg csak néhány múlhatatlanul fontos aláírásért jött el a főnökéhez az irodából, de, mert bevállalós, esetleg hosszabb távra is maradna... A befutó végül Edna, a bejárónő, aki ugyan nem olyan gyönyörű, viszont szakmai ártalomként remekül tájékozott a tisztítószer-piacon...

Szereplők:
Szereplők:
Nagy Sándor
Oroszlán Szonja
Kovács Patrícia
Balsai Mónika
Gálvolgyi János
Tóth Enikő

Dramaturg: Búss Gábor Olivér
Díszlettervező: Pallós Nelli
Jelmeztervező: Balla Ildikó
Ügyelő: Kabódi Szilvia
Súgó: Sajben Anita, D. Szabó Erzsébet
Rendezőasszisztens: Skrabán Judit, Petyi János
Fordította: Ruttkay Zsófia

Rendező: KAPITÁNY IVÁN

„Edward Taylor vígjátékával kétségtelenül jó lóra tett a Játékszín. A zseniális szereplőknek és az ismerős helyzeteknek hála garantált a jókedv és a kacagás.”

(tagrazartszemmel.blog.hu)

jegyvasar3.jpg


hotel_logo.jpg Erre az előadásra az Aquaticum Termál & Wellness Hotel**** kedvezményes jegyvásárlási lehetőséget biztosít a szállóvendégei részére. A részletekért kérjük, kattintson ide.