Nagyerdei Szabadtéri Színpad
hu  eng
Nagyerdei Szabadtéri Színpad
Jegyár: 5.400 Ft
4.900 Ft
4.400 Ft
3.900 Ft

Helyre szóló jegyárak, korlátozott számban
Időpont: 2015. augusztus 21., péntek (20:00)
Az előadás hossza (szünettel együtt): 120 perc
Helyszín: Nagyerdei Szabadtéri Színpad, Debrecen, Nagyerdő.
Kapunyitás: 19:30

FRANK SINATRA - A HANG

Egy életmű dalban és táncban az ExperiDance Production és a Békéscsabai Jókai Színház előadásábanFRISS:

Kedves Közönségünk!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy az ExperiDance Production és a Békéscsabai Jókai Színház ma esti Frank Sinatra - A Hang című produkciója a kedvezőtlen időjárási körülmények miatt elmaradt.

A produkció monumentális méretei miatt a műszaki, technikai előkészületek megkezdéséről az átlagostól korábban kellett megszületnie a döntésnek, ebben az időpontban az előzetesen érkezett időjárási előrejelzések alapján a Nagyerdei Szabadtéri Színpad megfelelő helyszínnek tűnt. A mai nap tapasztalható, nem várt esőzés azonban az előadás meghiúsulásához vezetett.

A megvásárolt belépőjegyek az előadás napjától számított öt munkanapon belül a vásárlás helyszínén visszaválthatók. Az online vásárolt jegyeket a Kölcsey Központ jegypénztárában váltjuk vissza.

Megértésüket köszönjük.


Az előadáshoz jó szórakozást kívánunk!
Frank Sinatra hangja, mint az olvasztott csokoládé, mosolya szeretnivalóan kisfiús, maffiózó barátai nem ismernek tréfát. Nem csoda, hogy egész Hollywood a színész-énekes lábai előtt hever, még akkor is, ha Ava Gardner, Marilyn Monroe vagy Marlene Dietrich ragyogja be a vörös szőnyeget… Kubai szivartól füstös lokálok, női cipőben felszolgált pezsgő, hűvös fegyvereken megcsillanó holdfény, egyszóval a swing aranykora bódítja el a nézőt az ExperiDance és a Békéscsabai Jókai Színház közös produkciójában, mely az énekes karrierjének magasságait és mélységeit mutatja be.
Sinatra legnagyobb slágereit Vastag Tamás adja elő, aki egyszerre ellenállhatatlan sármőr és az anyja árnyékából kilépni képtelen, sodródó figura a színpadon. Simlis gengszterek, káprázatos színésznők és az ExperiDance erotikusan elegáns táncosai vonulnak fel mellette a Frank Sinatra – A Hang című produkcióban, mely Szomor György és Román Sándor közös alkotása.

Főbb szerepekben
Vastag Tamás, 
Szomor György, 
Gubik Petra, 
Palla Szabina,
Kara Tünde, 
Gulyás Attila, 
Katkó Ferenc, 
Vadász Gábor 
és az ExperiDance tánckara

Koreográfus: Román Sándor
Rendező: Szomor György
Producer: Vona Tibor