Nagyerdei Szabadtéri Színpad
hu  eng
Nagyerdei Szabadtéri Színpad
Jegyár: 3 600 Ft,
4 500 Ft
Helyre szóló jegyárak
Időpont: 2014. július 7., hétfő (20:30)
(Esőnap: július 9.)
Helyszín: Nagyerdei Szabadtéri Színpad, Debrecen, Nagyerdő.
Kapunyitás: 19:30

Graham Linehan: Betörő az albérlőm

Vígjáték két részben – a Madách Színház előadása

A fekete humorral átitatott, lökött karakterektől hemzsegő történet William Rose fejéből pattant ki, az ő 1955-ös forgatókönyve szolgált alapul Graham Linehan színpadi művéhez. A darab londoni bemutatója a Gielgud Theatre-ben volt 2011 decemberében, ahol hosszú sikerszériát ért meg. A kritikusok kiemelték, hogy ennyi ötletesen idióta figura ritkán terelődik össze egy színpadon, és egyhangú dicséretben részesítették a pazar színészi remekléseket. Egy külvárosi idős asszonyhoz új albérlő költözik. A férfi, aki Marcus professzor néven mutatkozik be, valójában hétpróbás gazember, aki a bandájával együtt egy pénzszállító autó kirablására készül. Az akció főhadiszállása pedig Mrs. Wilberforce lakása, a mit sem sejtő, kedves idős hölgyé, aki önhibáján kívül veszélybe sodorja a bűntény – és egyúttal a történet – mindenki számára kedvező és megnyugtató befejezését. De így legalább alkalom kínálkozik rá, hogy bizonyítást nyerjen a régi bölcsesség: mindenkiben van valami jó.

A darab Kúnos László fordításában kerül a Madách Színház közönsége elé.

Szereplők:
 Mrs. Wilbeforce   Hűvösvölgyi Ildikó 
 Marcus professzor  Mucsi Zoltán
 Louis Harvey  Szerednyey Béla
 Őrnagy  Magyar Attila
 Egymenet  Hajdu István
 Harry  Nagy Sándor
 MacDonald őrmester  Pusztaszeri Kornél
 Mrs. Tromleyton  Bajza Viktória

Díszlettervező - Horesnyi Balázs
Jelmeztervező - Makány Márta
Bűvésztrükkök - Hajnóczy Soma
A rendező munkatársa - Fellegi Réka

Rendező: Szente Vajk


Az előadás hossza 2 óra 30 perc, egy szünettel.

Az előadásra bérletben is vásárolható jegy!
Bérletárak:
1-10. sorig: 19 500 Ft
11. sortól: 15 500 Ft

A bérlet öt előadás belépőjegyét tartalmazza: Csakazértis szerelem, Klotild néni, Nyolc nő, A szív hídjai, Betörő az albérlőm


Kedves Közönségünk!

Szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a Nagyerdei Szabadtéri Színpadot körülvevő parkerdő területén 2014. július 18-ig felújítási munkálatok zajlanak. Ebben az időszakban a színpadhoz vezető bejárat kizárólag a Debreceni Nyári Színházi Esték előadásainak időtartama alatt áll nyitva a közönség számára. Kapunyitás az előadások előtt: 19:30-kor.

A helyszíni jegypénztár szintén 19:30-tól üzemel az előadások napjain, belépőjegyeiket elővételben a Kölcsey Központ jegypénztárában vagy online a www.debreceniszabadteri.hu weboldalon keresztül tudják megváltani.

Megértésüket köszönjük, az előadáshoz jó szórakozást kívánunk!