Nagyerdei Szabadtéri Színpad
hu  eng
Nagyerdei Szabadtéri Színpad
Jegyár: 4.400 Ft
3.900 Ft
3.400 Ft
2.900 Ft

Helyre szóló jegyárak.
MINDEJ JEGY ELKELT!
Időpont: 2017. augusztus 07., hétfő (20:00)
Az előadás hossza: 90 perc
(esőhelyszín: Kölcsey Központ, Nagyterem)
Helyszín: Nagyerdei Szabadtéri Színpad, Debrecen, Nagyerdő
Kapunyitás: 19:30

L'art pour l'art Társulat | HALVÁNYLILA GŐZ

A L'art pour l'art Társulat előadása

Közkívánatra eddigi leglilább előadásával tér vissza Debrecenbe a magyar abszurd humor ikonikus négyesfogata!

Hogy miért volt ez az előadás már a bemutatón hatalmas siker? Hogy miért van tele a színdarab klasszikusnak ígérkező l’art por l’art-jelenettel, vetítéssel, verssel, dallal és egyebekkel? És vajon hogyan indulhat el úgy az előadás, hogy még el sem kezdődött? És miért tarolnak a régi és új figurák ma is úthengerővel? És mi a titka a mágikus négyes varázslatos színpadi jelenlétének?

Ezekre a kérdésekre a Társulat tagjai is csak azt mondanák, hogy halványlila gőzük sincs. Persze biztos van, csak nem árulják el. A legékesebb bizonyíték erre a Halványlila gőz című előadásuk, amit elmondásuk szerint csak azok láthatnak, akik akarnak.

Elképedhetnek a kíváncsi nézők Kíváncsi Hajnalka legújabb műsorszámán, aki időutazásra invitálja az érdeklődőket. Zigóta és Margit társaságában látogatást tehetnek a fogászaton. Belekukkanthatnak a vadonatúj vetítésekbe, megtudhatják, hogyan imádják egymást egy ünneplő család tagjai, és halálra izgulhatják a rettenetes róka kalandjait.

Tájékozódhatnak a géniusz Költő alkotói fantáziájának legújabb drágaköveiről, és arról, hogy Edebede bácsi meséjébe hogyan kerülhetett bele az öntörvényű Tompika. Valamint újabb dalok, Boborján- és Besenyő család-jelenetek, francia bábeposz, és ki tudja, még hány csoda várja a nézőket.

Jó szórakozást kíván a Társulat Örömtermesztő Génbizottsága!

Szereplők: Dolák-Saly Róbert, Laár András, Pethő Zsolt, Szászi Móni

Az előadásra minden jegy elkelt!

Az előadásra vonatkozó esőszabályzatot itt tekintheti meg.