Nagyerdei Szabadtéri Színpad
hu  eng
Nagyerdei Szabadtéri Színpad
Jegyár:
3 600 Ft,
4 500 Ft
Helyre szóló jegyárak
Időpont: 2014. június 26., csütörtök (20:30)
Helyszín: Nagyerdei Szabadtéri Színpad, Debrecen, Nagyerdő.
Kapunyitás: 19:30

Marc Camoletti: Francia négyes, avagy négyen a kanapén

Pikáns vígjáték két részben - a Gergely Theáter előadása

Marc Camoletti darabjai a tévedések vígjátékai. Szellemesen megírt darabok a férfi és a nő közötti örök konfliktusokról. A szerző olyan ügyesen szövögeti a szerelmi bonyodalmakat, a váratlan fordulatokat, titkokat, félreértéseket és lebukásokat, és olyan mesterien adagolja a poénokat, hogy az egészből mindig fergeteges komédia kerekedik, és történjék bármi, egy idő után rendszeressé válik a hahota a nézőtéren. Bernard, a jó nevű ügyvéd válófélben van fogorvosnő feleségétől, Jacquelintól. Közös lakásukat elfelezve élnek, ahol Viktor, a komornyik próbálja féken tartani az indulatokat és közben kiszolgálni az Urat és Úrnőt! A férjnek megérkezik a szeretője, aki egy csinos, fiatal modell: Bubble, de kisvártatva betoppan a lakásba a feleség újdonsült hódolója, Robert is. És elkezdődik a kalamajka! Különösen akkor vesz váratlan fordulatot, amikor felüti fejét a „zöldszemű szörny”, és a féltékeny férj nem éri be a fele királysággal. Hogy hová fajulnak az események és milyen pikáns helyzetek alakulnak ki a kanapén, azt a zseniális vígjátéki szerző, Marc Camoletti és a Gergely Róbert Utazó Színháza mutatja be kihagyhatatlan nevetésekkel és sziporkázó játékkal! Arra pedig a végén biztosan rájövünk: a történet akár most is játszódhatott volna, le sem kell porolni azt, mert pont olyan időszerű, mint harminc évvel ezelőtt Párizsban volt.

Szereplők:
 Jacquelin  Gregor Bernadett
 Bernard  Németh Kristóf
 Viktor  Harsányi Gábor
 Bubble  Némedi-Varga Tímea
 Robert  Szabó Máté

Rendezte: GERGELY RÓBERT


Kedves Közönségünk!

Szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a Nagyerdei Szabadtéri Színpadot körülvevő parkerdő területén 2014. július 18-ig felújítási munkálatok zajlanak. Ebben az időszakban a színpadhoz vezető bejárat kizárólag a Debreceni Nyári Színházi Esték előadásainak időtartama alatt áll nyitva a közönség számára. Kapunyitás az előadások előtt: 19:30-kor.

A helyszíni jegypénztár szintén 19:30-tól üzemel az előadások napjain, belépőjegyeiket elővételben a Kölcsey Központ jegypénztárában vagy online a www.debreceniszabadteri.hu weboldalon keresztül tudják megváltani.

Megértésüket köszönjük, az előadáshoz jó szórakozást kívánunk!