Nagyerdei Szabadtéri Színpad
hu  eng
Nagyerdei Szabadtéri Színpad
Jegyár: 4 900 Ft
4 400 Ft
3 900 Ft
3 400 Ft

Helyre szóló jegyárak.
Bérletben is megvásárolható!
Időpont: 2016. augusztus 11., csütörtök (20:00)
Az előadás hossza: 85 perc
(Esőnap: augusztus 12.)
Helyszín: Nagyerdei Szabadtéri Színpad, Debrecen, Nagyerdő
Kapunyitás: 19:30

Terrence McNally | KETTEN EGYEDÜL

New York-i duett egy részben a Thália Színház előadásábanNew York. Frankie felszolgáló, Johnny szakács. Először kinézték egymást az étteremben. Azután szeretkeztek. Eddig csodálatos, de rá kéne jönni, hogyan tovább.

Az előadásban a felszolgálót Schell Judit, a szakácsot Csányi Sándor személyesíti meg. A női szereplő, Frankie sokat csalódott korábban, és emiatt fél belemenni egy újabb kapcsolatba, Johnny pedig kitartóan ostromolja a lányt, és nem adja fel. "Johnny változtatni szeretne, társat akar, Frankie pedig, aki kedves, csinos és jóérzésű lány, önvédelemre van berendezkedve" - mondta el a budapesti sajtótájékoztatón Goda Krisztina. A rendező hozzátette: a darab aktualitása, hogy jellemző nagyvárosi problémát fogalmaz meg, amely szerint az emberek félnek belemenni kapcsolatokba, mindenki éli a saját életét, ragaszkodva magányosságához.

Schell Judit véleménye szerint Frankie vágyik valakire, de már sokszor megégette magát, ezért óvatos és lassabb tempóban szeretne előrehaladni a kapcsolatukban, míg Johnny optimistább. Csányi Sándor szerint a férfi többet lát bele a kapcsolatba, s elsősorban arra figyel, hogy mi működtetné a kapcsolatukat. "A darab elején lefekszenek egymással, aztán lehet drukkolni, hogy összejönnek-e vagy sem" - fogalmazta meg a színművész.

Schell Juditot és Csányi Sándort a közönség a Csak szex és más semmi című film után az Esküvőtől válóperig című bohózatban, majd legutóbb a Csak színház és más semmi című minisorozatban láthatta együtt játszani.

Az eredeti darabot, amelyet Terrence McNally amerikai drámaíró jegyez, 'Frankie és Johnny a holdfényben' címmel mutatták be Amerikában. A színpadi műből nagy sikerű hollywoodi filmváltozat is készült Al Pacinóval és Michelle Pfeifferrel a főszerepben, amelyet Krumplirózsa címmel láthatott a magyar közönség. A Thália Színház új fordításban, Ketten egyedül címmel mutatja be a nagy sikerű darabot.

Szereplők:
Schell Judit, Csányi Sándor

Rendező: Goda Krisztina

„Játékuk mély átérzésről tanúskodik és úgy beszippant, hogy egyszer csak arra eszmélünk már véges is, pedig ennyi nem elég. Többet akarunk Frankiből és Johnnyból, tovább akarunk menni velük a választott úton.” - Lovász-Horváth Nikolett, artiq.hu

Bérletinformáció a Jegyinfó menüpontban található.