Nagyerdei Szabadtéri Színpad
hu  eng
Nagyerdei Szabadtéri Színpad
Jegyár: A belépés ingyenes.
Időpont: 2017. június 17., szombat (20:30)
(esőhelyszín: Kölcsey Központ)
Helyszín: Nagyerdei Szabadtéri Színpad, Debrecen, Nagyerdő
MŰSORVÁLTOZÁS!
Kapunyitás: 20:00

A Magyar Honvédség Központi Zenekarának koncertje

Közreműködnek a budapesti Madách Színház magánénekesei.

Kedves Nézőink!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy az Országos Meteorológiai Szolgálattól kapott előrejelzés alapján, a várhatóan kedvezőtlen időjárási előrejelzésekre való tekintettel a koncertet a Kölcsey Központ Nagytermében tekinthetik meg június 17-én változatlanul 20.30-tól.


A Nemzeti Katonazenekari Fesztivál záróakkordjaként a Magyar Honvédség Központi Zenekara világhírű musicalelőadásokból válogatva ad koncertet, Ress Hajnalka és Egyházi Géza, a budapesti Madách Színház magánénekeseinek közreműködésével.

Hazánk legnagyobb létszámú katonazenekarának elsődleges feladata a legmagasabb szintű állami, nemzeti, katonai és egyházi protokolláris rendezvények zenei kiszolgálása. Repertoárjuk sokrétű, a hagyományos fúvószenétől a kortárs műveken keresztül a könnyűzenéig terjed.

Vezényel:
Kovács Tibor alezredes, Szabó Imre őrnagy

A belépés ingyenes.

A műsor- és szereplőváltoztatás jogát fenntartjuk.

A Nagyerdei Szabadtéri Színpad esőszabályzatát itt tekintheti meg.

mhkz_musical_koncert_kicsi.jpg

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tájékoztatjuk Önöket, hogy a rendezvényen kép-, videó- és hangfelvétel készülhet, amelyen a rendezvény látogatói rögzítésre kerülhetnek.
A rendezvényen való részvétellel a látogatóink tudomásul veszik a fenti tényt.
A rendezvény látogatója ebből fakadóan nem támaszthat sem a Rendezvény szervezője, sem a felvétel jogos felhasználója felé semmilyen igényt.

Megértésüket köszönjük!

Főnix Rendezvényszervező Közhasznú Nonprofit Kft.