Nagyerdei Szabadtéri Színpad
hu  eng
Nagyerdei Szabadtéri Színpad
Jegyár: 4 400 Ft, 3 900 Ft,
3 400 Ft, 2 900 Ft
Helyre szóló jegyek.
Időpont: 2019. augusztus 17., szombat (20:30)
(Esőhelyszín: Kölcsey Központ.)
A koncert hossza: 100 perc.
Helyszín: Nagyerdei Szabadtéri Színpad, Debrecen, Nagyerdő.
Kapunyitás: 20:00

Budapest Bár

Behumi Dórival, Frenkkel, Keleti Andrással, Kollár-Klemencz Lászlóval, Lovasi Andrással és Szűcs Krisztiánnal

Az életedben vannak dolgok, amikre érdemes izgalommal várakozni, amiknek lehet örülni, amikért érdemes élni. Ilyen események a Budapest Bár-koncertek: mosolygós arcok, nagyszerű dalok, érzelmek, lazulás, boldogság - muzsika!

A Budapest Bár a szívbemarkoló és szívderítő dalok cigányzenei feldolgozásaival vált Magyarország egyik legnépszerűbb zenekarává. Az együttes varázslatos vonzerejét a kitűnő zenészeknek és a magyar rockzene kultikus énekeseinek köszönheti. A zenekarnak köszönhetően rég elfeledett dallamok váltak újra a köztudat és a fiatalok kultúrájának részévé. Számos régi dalt leporoltak, elfeledetteket élesztettek újra, közismerteket öltöztettek új köntösbe, az utóbbi időben pedig számos új dalt is írtak. Korok, kultúrák, stílusok és korosztályok találkoznak a produkcióban – talán ezért is szeretik fiatalok és idősebbek egyaránt az együttest, amely mára többgenerációs kedvenccé vált.

A Budapest Bár cikázik a zenei stílusok között, és kiszakít a mindennapokból.

Örömzene nyitott füleknek!

A Budapest Bár zenekar:
Farkas Róbert – hegedű, gitár, Farkas Mihály – cimbalom, Ökrös Károly – harmonika, zongora, Farkas Richárd – bőgő, Kisvári Ferenc – dob

Énekesek:
Behumi Dóri, Frenk, Keleti András, Kollár-Klemencz László, Lovasi András és Szűcs Krisztián