Nagyerdei Szabadtéri Színpad
hu  eng
Nagyerdei Szabadtéri Színpad
Jegyár: 4 400 Ft, 3 900 Ft,
3 400 Ft, 2 900 Ft
Helyre szóló jegyek.
Időpont: 2019. augusztus 19., hétfő (20:30)
(Esőhelyszín: Kölcsey Központ.)
A koncert hossza (szünet nélkül): 75 perc.
Helyszín: Nagyerdei Szabadtéri Színpad, Debrecen, Nagyerdő.
Kapunyitás: 20:00

ELMARAD! CaramelTájékoztatjuk Önöket, hogy Caramel ma esti (2019. augusztus 19.) koncertje ELMARAD!

Az énekes a mai napon ambuláns szájpadlás műtéten esett át, így le kellett mondania mai fellépését. Ezúton is kívánunk jobbulást neki!

A jegyvásárlók belépőjegyeiket 2019. augusztus 21-től augusztus 31-ig a jegyvásárlás helyszínén tudják visszaváltani.
A Nagyerdei Szabadtéri Színpad jegypénztárában vásárolt belépőjegyeket a Kölcsey Központban váltjuk vissza. Az InterTicket hálózatán (www.jegy.hu, nagyerdeiszabadteri.jegy.hu, fonixinfo.jegy.hu) online vásárolt jegyek a vásárlást követően kapott visszaigazoló email, valamint a visszaváltási szándék jegy@jegy.hu email címre történő elküldésével válthatók vissza.

Megértésüket köszönjük!


------------------------------------------------------

Caramel, a zenei élet kiemelkedő alakja, a hazai könnyűzenei előadók, zeneszerzők szűk élmezőnyének tagja, idén nyáron visszatér Debrecenbe, ezúttal a Nagyerdei Szabadtéri Színpadra!

Sikere több mint 13 éve töretlen, dalait 100 milliónál többször töltötték le YouTube-on és egyéb internetes felületeken. Négy telt házas Aréna koncert, több országos turné, színházi és fesztiválfellépések fűződnek nevéhez. Fonogram- és BRAVO-díjas, ötszörös platinalemezes, többszörös Petőfi TOP40, Mahasz TOP10-es szerző-előadó.

2017-es Caramel 7 című albuma dupla platinalemez lett, 2018-ben pedig elsőként kapta meg az újonnan alapított Máté Péter-díjat a könnyűzene területén végzett kiemelkedő munkásságáért.

A koncerten felcsendülnek legnépszerűbb slágerei, mint a Szállok a dallal, Ébren álmodók, Lélekdonor, Vízió, Jelenés, Mennem kell, Végtelen, Még egyszer, Használd a szívedet, stb.