Nagyerdei Szabadtéri Színpad
hu  eng
Nagyerdei Szabadtéri Színpad
Jegyár: 3 400 Ft
3 900 Ft
4 400 Ft
4 900 Ft

Helyre szóló jegyárak
Időpont: 2015. augusztus 22., szombat (20:00)
(Esőhelyszín: Kölcsey Központ)
Helyszín: Nagyerdei Szabadtéri Színpad, Debrecen, Nagyerdő.
Kapunyitás: 19:00

Demjén Ferenc koncertje

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel idén újra a Szabadtéri Színpadra látogat a valaha élt legsikeresebb magyar előadók egyike.

FRISS - 2015.08.22., 08:30: Tájékoztatjuk a kedves közönséget, hogy az eredetileg a Nagyerdei Szabadtéri Színpadra meghirdetett, augusztus 22., azaz ma este 20 órától tervezett Demjén Ferenc koncert a kedvezőtlen időjárási körülmények miatt zárt térben, a Kölcsey Központban kerül megrendezésre. A koncert kezdési időpontja változatlan, kapunyitás 19:00 órakor.

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel idén újra a Nagyerdei Szabadtéri Színpadra látogat a valaha élt legsikeresebb magyar előadók egyike, a Sajtból van a hold, Neked most kell eldöntened, a Szerelemvonat és megannyi sláger szerzője és előadója, Demjén Ferenc. Demjén több generáció ikonja, dalait a fiatalok is jól ismerik és éneklik. Hat Bergendy, hat V’Moto-Rock és tizenhat szólóalbummal, négy koncert- és öt válogatáslemezzel a háta mögött méltán beszélhetünk terjedelmes életműről. 2008-ban ARTISJUS Díjat kapott az év koncertjéért, 2010-ben kitüntették a Magyar Köztársasági Érdemrend Középkeresztjével, 2012-ben pedig Kossuth-díjat kapott. Olyan filmek betétdalaihoz írt szöveget és szerzett zenét, mint a Szerelem első vérig, a Honfoglalás vagy a Moziklip, mely idén szintén a Nagyerdei Szabadtéri Színpad programjait színesíti.

Jegyvásárláskor az alábbi fizetőeszközöket áll módunkban elfogadni a Kölcsey Központban és az Apolló moziban:
készpénz, bankkártya, Szép kártya (OTP, K&H, MKB) szabadidő alszámla terhére, EMC Cafetéria kártya (univerzális utalvány), Ticket Culture Kultúra kártya

Papír alapú utalványok:
- Sodexo utalvány (Kultúra, Bónusz, Ajándék)
- Erzsébet utalvány (Szabadidő, Ajándék)
- Edenred utalvány (Ticket Culture & Sport, Top Prémium)
- Puebla Ticket utalvány (Kultúra, Hobbi, Ajándék)
- Posta Paletta Ajándék, Sport- és Kultúra utalvány
- Ticket Compliments Ajándék kártya