Nagyerdei Szabadtéri Színpad
hu  eng
Nagyerdei Szabadtéri Színpad
Jegyár: 2 900 Ft
3 400 Ft
3 900 Ft
4 400 Ft

Helyre szóló jegyárak
Időpont: 2015. augusztus 17., hétfő (20:00)
Helyszín: Nagyerdei Szabadtéri Színpad, Debrecen, Nagyerdő.
Kapunyitás: 19:00

Tátrai Band-koncert

HELYSZÍNVÁLTOZÁS! Felhívjuk kedves Nézőink figyelmét, hogy a kedvezőtlen időjárási előrejelzések miatt a koncert a Kölcsey Központban kerül megrendezésre!

Huszonhat évvel ezelőtt, 1989-ben alakult meg a Tátrai Band, a sikert sikerre halmozó legendás zenekar Tátrai Tibor gitárossal, Horváth Charlie énekessel, Pálvölgyi Géza billentyűssel, Kovács Tamás basszusgitárossal és más kiváló muzsikusokkal. A legendás felállás 2009-ben 20 éves jubileumuk alkalmával összeállt, hogy újra felejthetetlen koncertekkel térjen vissza a színpadra. A bulikon elsősorban azok a dalok hangzanak el, amelyeket ismer és szeret a közönség. Olyan slágerek hallhatók ismét a Nagyerdei Szabadtéri Színpadon, mint a New York, New York, a Hajnali szél, a Titkos szerelem, vagy az Utazás az ismeretlenbe.

Tátrai Tibor Horváth Charlie-ról: „Charlie olyan énekes, akihez hasonló nincs az országban, de még Európában se nagyon. Azt mondom Rózsira vagy Somló Tomira, hogy jól énekel, de ahogy Charlie nyomja, úgy nem csinálja senki. Ez abszolút világszínvonal! Olyan érzéke van az „öregnek”, hogy az elképesztő!” (forrás:melyinterjuk.hu)

A Tátrai Band zenekari összeállítása:
Tátrai Tibor - gitár
Horváth Charlie - ének
Pálvölgyi Géza - billentyűs hangszerek
Solti János - dob
Horváth Kornél - percussion
Glaser Péter - bassusgitár
Csiszár Péter - szaxofon
Vincze - Fekete Vera - vokál
Czutor Anett - vokál