Nagyerdei Szabadtéri Színpad
hu  eng
Nagyerdei Szabadtéri Színpad
Jegyár: 2 400, 2 900 Ft
Helyre szóló jegyárak
Időpont: 2014. július 20., vasárnap (20:00)
Helyszín: Nagyerdei Szabadtéri Színpad, Debrecen, Nagyerdő.
Kapunyitás: 19:00

Zséda nagykoncertje a Szabadtérin!

Az egyedülálló tehetségű, 3 arany és 3 platinalemezes énekesnő nagyzenekarral és több mint 16 toplistás slágerrel érkezik Debrecenbe!

Zsédenyi Adrienn egyike a legnagyobb előadóknak. Igazi díva, aki ötvözi a zenei stílusokat, de leginkább a pop, jazz és world jeles képviselője. Olyan művész, aki küldetésének tekinti, hogy szórakoztasson, és művészetével értéket teremtsen. Szépségével, kifinomultságával és hangjával minden alkalommal lenyűgözi a közönséget.

Az egyedülálló tehetségű, 3 arany és 3 platinalemezes énekesnő, aki nemcsak a magyar, de külföldi színpadokat is meghódított már, nagyzenekarral és több mint 16 toplistás slágerrel érkezik Debrecenbe! A nyári szabadtéri hangulathoz illeszkedve felcsendülnek majd a legfrissebb slágerek, köztük a Legyen úgy dance változata és a Hétköznapi Mennyország, de a régi kedvencek sem maradnak ki a műsorból, mint a Motel, a Mindhalálig Mellettem vagy a Fekete Rúzs. A kivételes estén a lírai számoknak is hely jut majd, miközben a nézőket egy pörgős, lendületes, látványos popkoncert várja.