Belépési információk

Kedves Közönségünk!

A Főnix Rendezvényszervező Közhasznú Nonprofit Kft. által üzemeltetett Nagyerdei Szabadtéri Színpad 2021. május 30-án újra megnyitja kapuit.

Ismételten felhívjuk figyelmüket, hogy az előadásokon csak az érvényes járványügyi rendelkezések betartásával lehet részt venni. A Nagyerdei Szabadtéri Játékok programjait vendégeink VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL ÉS SZEMÉLYI AZONOSSÁGOT IGAZOLÓ OKMÁNNYAL, 16 éven aluliak esetében pedig ugyanezen dokumentumokkal rendelkező kísérővel látogathatják. TERMÉSZETESEN A DIGITÁLIS VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNYT IS ELFOGADJUK, A SZEMÉLYI AZONOSSÁGOT IGAZOLÓ OKMÁNNYAL EGYÜTT. A belépéskor mindkét igazolvány meglétét ellenőriznünk kell, így kérjük, a gördülékenyebb beengedés érdekében készítsék elő ezeket. Sajnos, ha bármely okból kifolyólag nem tudják felmutatni az említett beengedéshez szükséges dokumentumokat, nem áll módunkban beengedni Önöket az előadásra.

A Tisztelt Közönség figyelmét felhívjuk arra a tényre, hogy a védettségi igazolvány birtoklása nem feltétlenül jelent védettséget is (a teljes védettség csak a második védőoltás után alakul ki), ezért közös felelősségünk a már jól ismert intézkedések betartásával odafigyelni mások egészségére. Ugyanakkor szabadtéren a maszkviselés és a távolságtartás már nem kötelező, csak ajánlott.

Jegyvásárlásra az alábbi lehetőségek állnak rendelkezésre:

nagyerdeiszabadteri.jegy.hu

Vásárolja meg belépőjegyét kényelmesen otthonról, kezelési költség nélkül a nagyerdeiszabadteri.jegy.hu felületen keresztül! Az online megvásárolt belépőjegyeket már nem szükséges kinyomtatni, elegendő telefonon bemutatni a belépéskor.

Kölcsey Központ
H-4026 Debrecen, Hunyadi u. 1-3.

Nyitvatartás:
hétfő-péntek: 9.00-18.00
ebédidő: 13.15-14.00

Tourinform iroda
H-4024 Debrecen, Piac u. 20.

Nyitvatartás:
hétfő-péntek 9.00-17.00
szombat 9.00-13.00

Nagyerdei Szabadtéri Színpad
H-4032 Debrecen, Nagyerdei park 6.

Nyitás: előadás előtt egy órával

Az előadásokról és további jegyvásárlási feltételekről honlapunkon (https://www.debreceniszabadteri.hu/jegyinfo/) vagy a recepcio@fonixinfo.hu e-mail címen érdeklődhet.

Köszönettel,

A Főnix Rendezvényszervező Közhasznú Nonprofit Kft.

További híreink

videó

Ha nyár, akkor irány a természet. De ha debreceni nyár, akkor irány a Nagyerdei Szabadtéri. A száz éves fák ölelésében egy igazi csoda rejtőzik.

Részletek
beszámolószínház

A meteorológiai értelemben vett nyarat Debrecenben nem is lehetett volna fergetegesebb darabbal búcsúztatni, mint a Legénybúcsú című bohózattal. Az egyik főszereplőt is alakító Szente Vajk írta és rendezte.

Részletek
2021

A Csokonai Színház és a Főnix Rendezvényszervező Közhasznú Nonprofit Kft. a Nagyerdei Szabadtéri Játékok idei évadáról, illetve az együttműködés részleteiről május 12-én tartott sajtótájékoztatót a Nagyerdei Szabadtéri Színpadon. Tíz társulat...

Részletek