Meghirdettük a Nagyerdei Szabadtéri Játékok 2022. évi nyári programját

A Nagyerdei Szabadtéri Játékok 2022. június 8-a és augusztus 23-a között sikeres színházi produkciókkal, országosan ismert színészekkel és zenészekkel szórakoztatja a debreceni közönséget.

Igazi nyári felüdülést kínáló vígjátékokkal és zenés darabokkal nyitja meg kapuit a Nagyerdei Szabadtéri Játékok június 8-án. Az észak-alföldi régió legnagyobb szabadtéri színházában a modern technikai showelemekkel elevenedik meg a nagy zseni, Tesla világa, szerelmi féltékenység tombol a színpadon, kiderül milyen bonyodalmakat okoz, ha felfedjük telefonjaink titkait, vagy őszintén beszélünk a női barátságról.

A színházi programsorozatban 7 vendégtársulat 8 produkciójában, a Csokonai Színház 3 előadásában idén 11 színházi előadás lesz látható a debreceni Nagyerdei Szabadtéri Színpadon. A nyári évad műfaji keresztmetszete: klasszikus és kortárs, illetve magyar és külföldi vígjáték, musical, zenés képregényszínház, színpadon megelevenedő városnézés és táncjáték.

A koronavírus miatt bevezetett óvintézkedések sem mutattak komolyabb nézőszám-visszaesést a Nagyerdei Szabadtéri Játékokon. A Nagyerdei Szabadtéri Színpadot az idei évben már a Csokonai Színház működteti.
4 prózai előadás (vígjáték, keserédes komédia):
Csokonai Színház | JÁTÉK A KASTÉLYBAN,
Játékszín|TELJESEN IDEGENEK (2),
József Attila Színház | FURCSA PÁR – NŐI VÁLTOZAT

6 zenés előadás (musical, zenés vígjáték):
TBG Produkció| NIKOLA TESLA − VÉGTELEN ENERGIA,
Pannon Várszínház | HOTEL MENTHOL,
Csokonai Színház | A PÁL UTCAI FIÚK (2),
Orlai Produkció |BUDAPEST, TE!,
Zenthe Ferenc Színház | NEM ÉLHETEK MUZSIKASZÓ NÉLKÜL

1 táncelőadás: Duna Művészegyüttes | HÉTTORONY – Makovecz Imre emlékére

A jegyárusítás május 9-én kezdődik egyelőre a júniusi előadásokra, majd fokozatosan vásárolhatók jegyek a júliusi és augusztusi programokra is. Jegyek a Csokonai Színház Jegypénztárában (Víg Kamaraszínház, 4025 Bajcsy-Zsilinszky u. 1-3., volt Víg Mozi) és a www.jegymester.hu oldalon vásárolhatók.
A Nagyerdei Szabadtéri Játékok előadásaira két munkanappal az előadás előtt beválthatók a Csokonai Színház érvényben lévő szabadbérletei, illetve felhasználhatóak a Színház által kibocsátott Ajándékkártyák.

További híreink

színkritika

Újrafacsart citrom A játék a kastélyban című előadásról   A hajdupress kritikája A bő négy évvel ezelőtti, Naszlady Éva rendezte Játék a kastélyban után idén március 25-én Keszég Lászlónak köszönhetően...

Részletek
2022

Kedves Közönség! 2022 nyarán már a Csokonai Színház programozza és üzemelteti a Nagyerdei Szabadtéri Színpadot. A váltás ellenére a programkínálat marad a régi, idén is szeretettel hívjuk és várjuk a...

Részletek
2021

2021-ben is felejthetetlen színházi élményekkel gazdagodtunk a Nagyerdei Szabadtéri Játékokon! A járványhelyzet okozta számos bizonytalanság ellenére a debreceni Nagyerdei Szabadtéri Játékok közkedvelt színházi programsorozata ismét bebizonyította, hogy az igényes produkciók...

Részletek