Jegyinfo

Online jegyvásárlás

Vásárolja meg belépőjegyét kényelmesen otthonról, kezelési költség nélkül a nagyerdeiszabadteri.jegy.hu felületen keresztül! Az online megvásárolt belépőjegyeket már nem szükséges kinyomtatni, elegendő telefonon bemutatni a belépéskor.

Vásároljon ajándékutalványt!

Belépőjegyekkel szeretné meglepni szeretteit, barátait, ismerőseit, de bizonytalan a színdarab kiválasztásban? Jutalomban részesítené munkatársát, de nem ismeri a kikapcsolódási szokásait? Vásároljon ajándékutalványt! Az utalvány 1.000 Ft-os címletekben kapható a Kölcsey Központ jegypénztárában!

Jegypénztárak

Kölcsey Központ
H-4026 Debrecen, Hunyadi u. 1-3. Nyitvatartás:
hétfő-péntek: 9.00-18.00
ebédidő: 13.15-14.00
Tourinform iroda
H-4024 Debrecen, Piac u. 20. Nyitvatartás:
hétfő-péntek 9.00-17.00
szombat 9.00-13.00
Nagyerdei Szabadtéri Színpad
H-4032 Debrecen, Nagyerdei park 6. Nyitás: előadás előtt egy órával

Információ

Az előadásokról és további jegyvásárlási feltételekről a recepcio@fonixinfo.hu e-mail címen érdeklődhet.
Jegyvisszaváltás az oldal alján lévő Tájékoztató 10-11. pontja szerint.

Hogyan látom a helyemről a színpadot?

Tekintse meg, hogy a nézőtéri rajzon jelzett helyről, hogyan láthatja a színpadot és az előadást.

A Szabadtéri Játékok előadásaira különböző árkategóriákban van mód jegyet vásárolni a kiválasztott ülőhelytől függően. A jegyár kategóriákat az alábbi színekkel jelöltük.

1. jegyár kategória
2. jegyár kategória
3. jegyár kategória
4. jegyár kategória
+ + + + + + + + + + + + + + + + + + Nézőtér

Egyéb információk

A Nagyerdei Szabadtéri Színpad nézőtere és büféi az előadások kezdete előtt háromnegyed órával nyitnak, ahol óriásperec, kávé, tea, üdítő és alkoholos ital, ülőpárna, valamint esőponcsó egyaránt kapható.

Jegyvásárláskor az alábbi fizetőeszközöket fogadjuk el

 • készpénz
 • bankkártya
 • Szép kártya (OTP, K&H, MKB) a kormányrendelet értelmében, 2021-ben minden alszámláról van lehetőség jegyeket vásárolni
 • Ticket Culture Kultúra kártya
 • Edenred utalvány (Ticket Culture & Sport, Top Prémium)
 • Ticket Compliments Ajándék kártya

Fontos tudnivaló, hogy jegyfoglalásra jegyirodáinkban nincs lehetőség. Kérjük Önöket, hogy a megvásárolt belépőjegyeket az előadás végéig minden esetben szíveskedjenek megőrizni!

Tájékoztató

A Főnix Rendezvényszervező Közhasznú Nonprofit Kft. jegyirodai tájékoztatója a jegyvásárlók számára
Hatályos: 2013. november 15-től

 1. A Főnix Rendezvényszervező Közhasznú Nonprofit Kft. (a továbbiakban Szolgáltató) számítógépes rendszerével különböző színházi, zenei, sport és egyéb eseményekre (továbbiakban: Rendezvény) szóló Belépőjegyek megvásárlását biztosítja a Vásárlók számára.
 2. A Belépőjegy megvásárlásán túlmenően szolgáltatás, vagyis a rendezvény tényleges lebonyolítása tekintetében a Vásárlók a Rendezvény Szervezőjével (a továbbiakban: Rendezvényszervező) kerül jogviszonyba. Az Főnix Rendezvényszervező Közhasznú Nonprofit Kft. Szolgáltató a rendezvény szervezésében és lebonyolításában nem vesz részt, tevékenysége és felelőssége kizárólag a Belépőjegyek értékesítésére korlátozódik. A Szolgáltató és a Rendezvényszervező által nyújtott szolgáltatások – és az értük való felelősség – tehát elkülönülnek. A Rendezvény a meghirdetettnek megfelelő lebonyolítása a Rendezvényszervező kötelezettsége. A Szolgáltató nem vállal felelősséget a megvásárolt Belépőjeggyel látogatott Rendezvényen fellépő művészek, sportolók, más előadók szereplése, illetve az előadás minősége, lebonyolítása, megvalósulása vagy elmaradása kapcsán.
 3. A Rendezvényszervező neve és más azonosítási adatai a Belépőjegyen szerepelnek.
 4. Amennyiben a Belépőjegyen más nem kerül feltüntetésre, a Belépőjegy a Belépőjegyen feltüntetett Rendezvényre egyszeri alkalommal történő belépősre jogosítja fel annak felmutatóját, egy főt. Elveszett, megrongálódott, megsemmisült belépőjegy pótlására nincs lehetőség.
 5. Bizonyos belépőjegyek csak bizonyos felhasználói kört jogosítanak fel belépésre (gyermekjegy, nyugdíjas jegy, diákjegy, szakmai jegy). A jogosultság meglétét a Szolgáltató nem vizsgálja. A Rendezvényszervező a biztonsági szolgálaton jogosult annak ellenőrzésére, hogy a Belépőjegy felmutatója jogosult-e a speciális belépőjegy. A Belépés mindaddig megtagadható, amíg a használat jogosultságát a felmutatója nem igazolja.
 6. A Belépőjegy fajtájától függően digitális és analóg biztonsági megoldásokat tartalmazhat, amely védi a belépőjegyet a hamisítás ellen. Amennyiben a Szolgáltató, a Rendezvényszervező, vagy a rendezvény helyszínén működő biztonsági szolgálat azt észleli, hogy a Belépőjegyen a biztonsági jelek sérültek, hiányosak, azokon szándékos rongálás jeleit vélik felfedezni, vagy azokat reprodukáltnak, másoltnak ítélik meg, a belépőjegy felmutatójától a rendezvényre történő belépést megtagadhatják, illetve a rendezvény területének elhagyására szólíthatják fel. Az ilyen indoklással történő kitiltás miatt a Vásárló semmilyen kártérítési igénnyel nem léphet fel a Szolgáltatóval szemben.
 7. A rendezvényt mindenki a saját felelősségére látogathatja. Alkoholos befolyásoltság, bódultság, kábítószer- vagy egyéb tudatmódosító szer hatása alatt a rendezvény még érvényes belépőjegy felmutatása mellett sem látogatható.
 8. A Rendezvényről kép- és hangfelvétel készülhet, amelyen a rendezvény látogatói rögzítésre kerülhetnek, a Rendezvény látogatója ebből fakadóan nem támaszthat sem a Rendezvény szervezője, sem a felvétel jogos felhasználója felé semmilyen igényt.
 9. A részvételi feltételeket, a rendezvény illetve a rendezvény helyszínéül szolgáló intézmény házirendjét, valamint a biztonsági szolgálat és egyéb rendvédelmi szervek utasításait megszegő látogatót a Rendezvényszervező a rendezvény biztonságos lebonyolítása illetve a Rendezvényen tartózkodó Látogatók zavartalan szórakozása érdekében eltávolíthatja. Az ilyen indokkal történő eltávolítás miatt a Szolgáltató és a rendezvényszervező kártérítésre nem kötelezhető.
 10. Rendezvény esetleges elmaradása esetén a jegyek visszaváltásának folyamatát, helyszínén és határidejét a rendezvényszervező dönti el, annak megvalósulásáért a Rendezvényszervező a felelős.
  Szolgáltató a jegyvásárlásra vonatkozó információkról haladéktalanul tájékoztatja a vásárlókat és biztosítja a jegyvisszaváltás zavartalan menetét. Szolgáltató a rendezvényszervezőtől érkező Belépőjegy visszaváltásárra vonatkozó megbízás hiányában a belépőjegyek visszaváltására, a belépőjegyek vételárának visszatérítésre nem kötelezhető.
 11. A visszaváltásra a Rendezvényszervező által megadott, de maximum a meghirdetéstől számított 30 (harminc) napos jogvesztő határidőn belül, az eredeti belépőjegy felmutatása mellett van lehetőség. A Belépőjegy árán felül – amelyet a visszaváltást végző köteles teljes értékben visszaváltani – sem a Rendezvényszervező, sem a visszaváltást végző nem köteles semmilyen vélt vagy valós kár, költség megtérítésére.

További jegyvisszaváltással kapcsolatos információ: info@fonixinfo.hu e-mail címen.

A Rendezvény elmaradásán kívül egyéb esetekben a belépőjegyek visszaváltására nincs mód.

Jó szórakozást kíván a Főnix Rendezvényszervező Közhasznú Nonprofit Kft!